Mladší žáci přivítali na domácím hřišti v rámci soutěže Mistrovství ČR odvěkého rivala ze Sudoměřic. První z dvojice nedělních zápasů nepřinesl žádné překvapení, druhý zápas byl o poznání lepší.

Zatímco první zápas jednoznačně vyzněl ve prospěch Sudoměřic, ve druhém zápase se dlouho nedokázali prosadit. Po dvou odehraných třetinách byl stav 0:2, ke kterému přispěla i domácí obrana. Rytíři přes soustavný tlak Sudoměřic nic nevzdávali a snažili se výpady do soupeřovi obrany utkání vyrovnat. Nechybělo málo a skutečně se tak málem stalo. Třetí třetinu ovšem opět ovládli hosté a dvěma góly zápas vyhráli. Velikou oporou domácích Rytířů byl brankář Lukáš Filípek, který svým výkonem přiváděl soupeřovi fanoušky k zoufalství.  Přestože kluci oba zápasy prohráli, předvedli skvělý výkon a patří jim veliké poděkování.

HBK Kyjov – SK Sudoměřice 1:8 (0:5, 1:2, 0:1)

HBK Kyjov – SK Sudoměřice 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Sestava: Lukáš Filípek – Josef Chytil, Radim Nagy, Albert Löffler – Rostislav Žůrek, Tomáš Kohút, Patrik Rubecký – Matyáš Jankůj, Štěpán Dufek, Prokop Růžička – Oliver Šošovička, Šimon Mička. Trenéři: Martin Vaculík, Radovan Löffler