Do turnajů přípravek se na začátku sezóny přihlásily týmy z Brna, Hodonína, Kyjova a Sudoměřic. Turnaje byly otevřené a tak jsme mohli poměřit síly s jinými celky České a Slovenské republiky. Výsledky týmů v jednotlivých turnajích daly konečný výsledek umístění týmů v soutěži.

K poslednímu turnaji v sezóně vyjeli mladí Rytíři v sobotu 7. května do Brna, kde se utkali kromě tradičních soupeřů také s hosty ze Zohoru (SR) a Pardubic.

Před turnajem jsme měli jasno. Pokud chceme celkové třetí umístění, musíme v turnaji skončit lépe než veliký rival Eagles Brno, se kterým jsme sehráli hned první zápas turnaje. Po velikém boji hráčů z obou táborů jsme odešli poraženi 1:0 na samostatné nájezdy. Naděje na třetí příčku se s postupem zápasů pomalu rozplývala, když jsme postupně neuspěli ani s celky HBK Roconaba Zohor (0:2), HBC Svítkov Stars Pardubice (0:4), HBC Rigum Hodonín (0:1). K poslednímu zápasu nastoupili hráči proti vítězi turnaje a zároveň i vítězi celé soutěže, týmu SK Sudoměřice. Po vynikajícím výkonu všech Rytířů jsme Sudoměřice zdolali (1:0) po samostatných nájezdech. Tato výhra nám zajistila lepší umístění v turnaji a třetí příčku celkově.

Ve všech zápasech bojovali kluci ze všech sil a odehráli dobré zápasy, za které je jim třeba poděkovat.

Výsledek turnaje v Brně:

  1. SK Sudoměřice
  2. HBC Svítkov Stars Pardubice
  3. HBC Rigum Hodonín
  4. HBK Roconaba Zohor
  5. HBK Kyjov
  6. Eagles Brno

Celkové umístění týmů v soutěži:

  1. SK Sudoměřice
  2. HBC Rigum Hodonín
  3. HBK Kyjov
  4. Eagles Brno

Sestava: Lukáš Filípek – Josef Chytil, Albert Löffler, Oliver Šošovička – Tomáš Kohút, Rostislav Žůrek, Patrik Rubecký – Prokop Růžička, Matyáš Jankůj, Šimon Mička

Trenéři: Radovan Löffler, Martin Vaculík