V sobotu 17. 9. 2016 nastoupili naši Rytíři k dalšímu dvojzápasu MČR Mladších žáků, tentokrát na hřišti nováčka soutěže Eagles Brno. Hrálo se, za pro hru příjemného podzimního počasí, které pokazila jen drobná dešťová přeháňka.

První zápas nám vyšel na jedničku. Velmi brzy jsme šli do vedení, které jsme postupně navyšovali, a zaskočený soupeř se nemohl dostat z našeho tlaku, který na něj Rytíři neustále vyvíjeli. Zápas jsme mněli plně pod kontrolou a tak došlo i na potřebné vyzkoušení hráčů na různých postech v poli.

Do druhého zápasu nastoupili Rytíři poněkud vlažně a ztuhle. Naproti tomu soupeř vlétl do zápasu jako vyměněný. Zlepšil pohyb po hřišti, mnohem lépe napadal naše hráče a ti se velmi těžko prosazovali. I tak Rytíři dovedli zápas do vítězného konce, po kterém si mohli v euforii vítězství připít na zdraví svého spoluhráče Adama Pichlera, který oslavil své narozeniny dalším šesti bodovým přídělem v soutěži MČR mladších žáků.

Eagles Brno – HBK Kyjov   0:9

Eagles Brno – HBK Kyjov   1:5

Sestava: Lukáš Filípek – Adam Pichler, Rostislav Žůrek, Josef Chytil, Daniel Jankůj – Štěpán Dufek, Karolína Procházková, Tereza Ištoková, Albert Löffler, Matyáš Jankůj, Natálie Žůrková – trenéři: Martin Vaculík, Radovan Löffler

Fotogalerie