Rytíři v sobotu 25.3.2017 vybojovali v Brně plný bodový zisk. Ve dvou zápasech nedali soupeři prakticky žádnou šanci. Přestože byl první zápas na góly velmi skromný, ve druhém zápase se nastartovala střelecká kanonáda.

První zápas přinesl jen jedinou branku, o kterou se zasloužil obránce Radim Nagy. To druhý zápas přinesl střelecké hody. Probudil se první útok a odneslo to Brno. Góly si připsali i netradiční střelci a výsledných 10 gólů bylo odpovídajících průběhu zápasu. Oba zápasy byly po herní stránce prakticky totožné. Rytíři měli velkou převahu a soupeře prakticky nepustili do hry. Velmi potěšující byla skutečnost, že všechny lajny (jak hráči minipřípravky, tak i přípravky) dokázali soupeře zatlačit do jeho obranného pásma a uzamknout jej tam. Všem patří obrovské díky.

Eagles Brno – HBK Kyjov 0:1

Eagles Brno – HBK Kyjov 0:10

Sestava: Filípek Lukáš – Filípek Šimon, Chytil Josef, Jankůj Daniel, Žůrek Rostislav, Radim Nagy, Natálie Žůrková –  Procházková Karolína, Dufek Štěpán, Tereza Ištoková – Rubecký Patrik, Jankůj Matyáš, Kohút Tomáš – Löffler Albert, Šošovička Oliver, Růžička Prokop, Mička Šimon

Trenéři: Vaculík Martin, Löffler Radovan

Fotogalerie