Poslední dva těžké zápasy s Hodonínem a Jihlavou se neblaze podepsaly na naší marodce, takže do Brna jsme ke třetímu těžkému utkání v řadě odjížděli s osmi hráči do pole (díky patří Michalovi Nemeškalovi, který dojel na poslední chvíli, takže nás bylo nakonec devět).

Proti třem pětkám domácích jsme šli do utkání s taktikou poctivě bránit a zkusit nedostat nakládačku, dle čehož vypadal i obraz naší hry. V obraných řadách Starého Brna dělal průvan Matěj Fraňo, který si ve druhém dni v řadě nastřílel proti silnému soupeři hattrick, bohužel i přes houževnatý týmový výkon, za který se nemusíme stydět, jsme slušně rozehraný zápas k bodovému konci dotáhnout nedokázali. Nebýt dvou ukázkových námazů soupeři, které vedly k rozdílovým brankám, mohli jsme dnes za stávajících podmínek klidně překvapit i výsledkově.

Příští týden se na domácím hřišti představíme v posledním zápase základní části, který už pro nás výsledkově nebude příliš důležitý, neboť po porážkách z tohoto víkendu budeme do playoff postupovat ze čtvrtého místa. Soupeřem nám bude v sobotu od 16:30 tým z Tišnova, proti kterému budeme chtít naladit formu před playoff.

HSK Staré Brno – HBK Kyjov 5:3 (0:2, 3:1, 2:0)

Branky: 3x Fraňo

Střely na branku: 36:20
Vyloučení: 3:0
Využití: 0:0

Sestava:
B: Soukup (Kučera)
O: Kordula J., Kamrla, Urc
Ú: Fraňo, Chovanec, Svoboda – Studénka, Slanina, Nemeškal

Fotogalerie