Kyjovští Rytíři kategorie minipřípravka se představili na brněnském výstavišti v rámci veletrhu SPORT Life 2017. Jednalo se o soutěžní turnaj, který měl zároveň návštěvníkům veletrhu přiblížit tuto krásnou atraktivní hru.

Za účasti sedmi družstev z celé Moravy, včetně jednoho družstva ze Slovenska, skončili naši svěřenci na krásném třetím děleném místě. Rytíři předvedli výborný výkon. V týmu jsme měli hned 6 nováčků, ale ti svojí bojovností předčili své soupeře.
Rytíři na turnaji nepoznali hořkost porážky a finále jim uniklo jen díky horšímu skóre. Nicméně výsledky zápasů nebyly tím nejdůležitějším. Šlo o hru, zábavu, kolektiv a super atmosféru, která turnaj provázela. To bylo tím podstatným, proč se turnaj v rámci veletrhu pořádal. Hráči si turnaj užívali. Mimo zápasy si vyzkoušeli mnoho dalších atrakcí a dovedností, které jim veletrh sportu nabídl. Po celou dobu turnaje panovala skvělá atmosféra umocněná přihlížejícími návštěvníky veletrhu. Turnaj moderovaly a provázely čerstvé mistryně světa v hokejbale.

Fotogalerie